toate categoriile
  • 7
  • 160L1
  • 中空 B-03
  • 中空 B-05
  • 7
  • 160L1
  • 中空 B-03
  • 中空 B-05

Mașină de turnare prin suflare de 100 litri pentru butoaie deschise

Locul de origine:SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWZ-BM100
Certificare:CE,ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:80 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere

● Potrivit pentru producerea diferitelor tipuri de piramide rutiere, butoaie de izolare logistică.

● Etanșare inferioară opțională, evacuare produs, elemente de mișcare de tragere a miezului.

● Adoptați un sistem de extrudare de mare putere, acumulând capul matriței.

● Sistem opțional de comandă servo hidraulic.

aplicatii

Ca material dur și rezistent capabil să dureze 100 de ani sau mai mult, cu o întreținere minimă, conducta HDPE s-a dovedit a fi superioară multor alte materiale pentru conducte, ca mijloc de transport și distribuție a apei potabile. Durata de viață lungă a țevii din PEHD și costurile reduse de întreținere, împreună cu „capacitatea sa de a fi instalată cu o varietate de tehnologii fără șanțuri, conduc la țevile din PEHD cu cele mai mici costuri ale ciclului de viață al oricărui sistem de conducte de apă potabilă. Țeava HDPE este soluția ideală de conducte pentru sistemele de apă potabilă publice și private. Țeava HDPE are o durată de viață de peste 100 de ani și are versatilitatea de a efectua într-o varietate de condiții. Țeava HDPE oferă o investiție logică, cu întreținere redusă în aplicații municipale și private de apă potabilă. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cu un reprezentant al serviciului clienți despre modul în care conducta de apă HDPE ar putea beneficia de următorul dvs. proiect.


Specificații
ModelUnitateBM100
Volumul maxim al produsuluiL100
Ciclul de uscareBuc / h360
Structura capului morțiiTipul acumulator
Diametrul șurubului principalmm100
Capacitate maximă de plastifiere (PE)kg / h190
Conducerea motoruluiKw55
Acumularea volumuluiL12.8
Puterea motorului pompei de ulei (servo)Kw22
Forță de strângereKN600
Spațiu între platoumm500-1300
Dimensiunea platinei W * Hmm1020*1000
Max. dimensiunea mucegaiuluimm800*1200
Puterea de încălzire a capului matrițeiKw30
Dimensiunea mașinii L * W * Hm5.5 * 2.5 * 4.0
greutatea mașiniiT16
Putere totalaKw135

Notă:Informațiile enumerate mai sus sunt doar cu titlu de referință, linia de producție poate fi proiectată în funcție de cerințele clientului.

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Această linie de producție adoptă cea mai avansată tehnologie din Europa. Este o nouă realizare de cercetare a liniei de producție cu economie de energie, care este potrivită pentru extrudarea de mare viteză a HDPE, PP și a altor țevi din poliolefină. În comparație cu linia de producție comună, efectul de economisire a energiei ajunge la 35%, iar eficiența produsului crește de peste 1 ori, astfel nu numai că economisește costul șantierului și al forței de muncă, ci și îmbunătățește eficiența.
Această linie de producție are un aspect frumos, un grad automat superior, o producție fiabilă și stabilă.


8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea ta de producție
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ

Categorii fierbinți