toate categoriile
  • 2
  • lovitura1
  • 中空 B-13
  • 中空 A-02
  • 2
  • lovitura1
  • 中空 B-13
  • 中空 A-02

Mașină de turnare prin suflare de 12 litri cu o singură matriță, cu stație dublă, pentru butelii și butoaie

Locul de origine:SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWZ-BM12D
Certificare:CE,ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:75 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere

● Potrivit pentru producerea de sticle de ulei pentru unelte de dimensiuni diferite de 100 ml - 5000 ml; sticlă de ulei de lubrifiere; sticlă de șampon de 200 ml - 2000 ml, sticlă de spălare corporală, sticle de detergent și alte articole de toaletă; sticle de 10 litri și recipiente etc.

● Coextrudere multi-strat opțională.

● Sistem de linii de vizualizare opțional.

● În funcție de mărimea produsului, selectați cavitatea diferită a capului matriței.

● În funcție de diferitele materiale, sistemul de schimbător de ecran hidraulic opțional JW-DB cu o singură stație.

● În funcție de cerințele clientului, auto-dezumflare opțională pe linie, transport de resturi on-line, transport de produse finite online.

aplicatii

Suprafața fabricii este de 300 de acri,peste 1000 de angajați și 280 de personal tehnic și de managementangajații mentului; Avem un C&D înalt calificat șiechipă experimentată de ingineri mecanici și electriciprecum și fundație de procesare avansată șimagazin normativ de asamblare. Furnizăm mai mult de 1000stabilește linii anual.Sistem de asistență la distanță, asistență online 24 de ore pentru proces și programmodificarea produselor noi și vechi.85% din piesele machien sunt prelucrate de noi înșine, cum ar fi butoiul cu șurub, morcap, șablon, mecanism de deschidere și închidere etc., pentru a asigura pe deplin calitatea șistabilitatea pieselor mecanice.Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, auto-deflashing opțional, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online. Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, opțional auto-deflashing, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online.Specificații
ModelUnitateExtensie BM12D
Volumul maxim al produsuluiL12
Ciclul de uscareBuc / h600*2
Structura capului morțiiTip continuu
Diametrul șurubului principalmm90
Capacitate maximă de plastifiere (PE)kg / h160
Conducerea motoruluiKw45
Puterea motorului pompei de ulei(Servo)Kw18.5
Forță de strângereKN120
Spațiu între platoumm240-640
Dimensiunea platinei W * Hmm450*500
Max. dimensiunea mucegaiuluimm500*520
Cursa în mișcare a platineimm600/650
Puterea de încălzire a capului matrițeiKw10
Dimensiunea mașinii L * W * Hm4.2 * 3.2 * 3.0
greutatea mașiniiT12
Putere totalaKw90

Notă:informațiile enumerate mai sus sunt doar cu titlu de referință, linia de producție poate fi proiectată în funcție de cerințele clientului.

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Această linie de producție adoptă cea mai avansată tehnologie din Europa. Este o nouă realizare de cercetare a liniei de producție cu economie de energie, care este potrivită pentru extrudarea de mare viteză a HDPE, PP și a altor țevi din poliolefină. În comparație cu linia de producție comună, efectul de economisire a energiei ajunge la 35%, iar eficiența produsului crește de peste 1 ori, astfel nu numai că economisește costul șantierului și al forței de muncă, ci și îmbunătățește eficiența.
Această linie de producție are un aspect frumos, un grad automat superior, o producție fiabilă și stabilă.


5
6
7
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
包装 图 4
包装 图 5
集装箱 运输 图片 (4)
FAQ

Q1: Care este capacitatea dvs. de producție?
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim.

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am mai falsificat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.

ANCHETĂ

Categorii fierbinți