toate categoriile
  • 160L1
  • 中空 B-05
  • 中空 A-08
  • 9
  • 160L1
  • 中空 B-05
  • 中空 A-08
  • 9

Mașină de turnare prin suflare de 160 litri pentru butoaie deschise

Locul de origine:SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWZ-BM160
Certificare:CE,ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:80 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere

● Potrivit pentru producerea diferitelor tipuri de butoaie de siguranță, blocuri divizate în trafic.

● Etanșare inferioară opțională, evacuare produs, elemente de mișcare de tragere a miezului.

● Adoptați un sistem de extrudare de mare putere, acumulând capul matriței.

● Sistem opțional de comandă servo hidraulic.

aplicatii

Suprafața fabricii este de 300 de acri,peste 1000 de angajați și 280 de personal tehnic și de managementangajații mentului; Avem un C&D înalt calificat șiechipă experimentată de ingineri mecanici și electriciprecum și fundație de procesare avansată șimagazin normativ de asamblare. Furnizăm mai mult de 1000stabilește linii anual.Sistem de asistență la distanță, asistență online 24 de ore pentru proces și programmodificarea produselor noi și vechi.85% din piesele machien sunt prelucrate de noi înșine, cum ar fi butoiul cu șurub, morcap, șablon, mecanism de deschidere și închidere etc., pentru a asigura pe deplin calitatea șistabilitatea pieselor mecanice.Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, auto-deflashing opțional, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online. Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, opțional auto-deflashing, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online.
Specificații
ModelUnitateBM160
Volumul maxim al produsuluiL160
Ciclul de uscareBuc / h300
Structura capului morțiiTipul acumulator
Diametrul șurubului principalmm100
Capacitate maximă de plastifiere (PE)kg / h240
Conducerea motoruluiKw90
Acumularea volumuluiL18
Puterea motorului pompei de ulei (servo)Kw22
Forță de strângereKN800
Spațiu între platoumm500-1400
Dimensiunea platinei W * Hmm1120*1200
Max. dimensiunea mucegaiuluimm900*1450
Puterea de încălzire a capului matrițeiKw30
Dimensiunea mașinii L * W * Hm7 * 3.5 * 4
greutatea mașiniiT20
Putere totalaKw172

Notă:Informațiile enumerate mai sus sunt doar cu titlu de referință, linia de producție poate fi proiectată în funcție de cerințele clientului.

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Această linie de producție adoptă cea mai avansată tehnologie din Europa. Este o nouă realizare de cercetare a liniei de producție cu economie de energie, care este potrivită pentru extrudarea de mare viteză a HDPE, PP și a altor țevi din poliolefină. În comparație cu linia de producție comună, efectul de economisire a energiei ajunge la 35%, iar eficiența produsului crește de peste 1 ori, astfel nu numai că economisește costul șantierului și al forței de muncă, ci și îmbunătățește eficiența.
Această linie de producție are un aspect frumos, un grad automat superior, o producție fiabilă și stabilă.


8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea dvs. de producție?
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ

Categorii fierbinți