toate categoriile

Masina de suflat 230ltr pentru tamburi cu inel dublu "L"

Locul de origine:SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWZ-BM230
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii: Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:90 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere

.Potrivit pentru producerea de bidoane cu inel dublu „L” de 100-220L.

· Adopta un sistem de extrudare cu randament ridicat, acumularea capului de matriță.

·Sistem de control servo hidraulic opțional.


aplicatii

Suprafața fabricii este de 300 de acri, peste 1000 de angajați și 280 de personal tehnic și de management angajații mentului; Avem un C&D înalt calificat și echipă experimentată de ingineri mecanici și electrici precum și fundație de procesare avansată și magazin normativ de asamblare. Furnizăm mai mult de 1000 stabilește linii anual .Sistem de asistență la distanță, asistență online 24 de ore pentru proces și program modificarea produselor noi și vechi.85% din piesele machien sunt prelucrate de noi înșine, cum ar fi butoiul cu șurub, mor cap, șablon, mecanism de deschidere și închidere etc., pentru a asigura pe deplin calitatea și stabilitatea pieselor mecanice.Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, auto-deflashing opțional, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online. Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, opțional auto-deflashing, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online. 


Specificații
ModelUnitateBM230
Volumul maxim al produsuluiL230
Ciclul de uscareBuc / h280
Structura capului morții          Tipul acumulator
Diametrul șurubului principalmm120
Capacitate maximă de plastifiere (PE)kg / h350
Conducerea motoruluiKw132
Acumularea volumuluiL24
Puterea motorului pompei de ulei (servo)Kw37
Forță de strângereKN900
Spațiu între platoumm800-1800
Dimensiunea platinei W * Hmm1320 * 1600
Max. dimensiunea mucegaiuluimm1200 * 1800
Puterea de încălzire a capului matrițeiKw36
Dimensiunea mașinii L * W * Hm8.2 * 3.5 * 5.5
greutatea mașiniiT36
Putere totalaKw230

Notă: Informațiile enumerate mai sus sunt doar cu titlu de referință, linia de producție poate fi proiectată în funcție de cerințele clientului.

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. este un alt centru de strategie de dezvoltare al Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, situat în parcul industrial de înaltă tehnologie Jiangsu zhongguancun, orașul Liyang, provincia Jiangsu, un producător de înaltă tehnologie specializat în cercetarea și dezvoltarea echipamentelor de extrudare din plastic. Suprafața fabricii este de 400 de acri; Avem o echipă de ingineri mecanici și electrici cu înaltă calificare și cercetare, precum și o bază de procesare avansată și un atelier de asamblare normativă. Spiritul nostru de întreprindere este „Atent, activ, rapid și ordonat”, continuând să exploreze un nou domeniu de extrudare. Bine ați venit în primul rând clienților noi și vechi pentru a ne vizita pentru investigații, îndrumări și cooperare. Suntem bucuroși să oferim sprijin puternic


1
2
4
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 6
FAQ

Î1: Cum pot comanda și efectua plăți?
A1: Odată clarificate cerințele dvs. și linia de extrudare determinată este ideală pentru dvs. Vă vom trimite soluții tehnice și factură Proforma. Puteți plăti prin transfer bancar TT, LC după cum doriți.

Q2: Dacă găsim contul dvs. bancar sau e-mailul diferit ca înainte, cum ar trebui să răspundem?
A2: Vă rugăm să nu trimiteți plata și să verificați cu noi înainte de a aranja plata (detaliile bancare vor fi listate în fiecare factură proforma.) 

Q3: Cât este data de livrare?
A3: De obicei durează aproximativ 1 - 4 luni depinde de diferite utilaje la primirea plății în avans a comenzii.

Q4: Care este cantitatea dvs. de comandă minimă?
A4: Unul. Oferim atât linii de extrudare personalizate, cât și soluții tehnice. Bine ați venit, contactați-ne cu noi pentru inovații tehnice sau îmbunătățiri pentru viitorul dvs. plan de achiziții.   

ANCHETĂ