toate categoriile
  • 30 双工 位 11
  • 制品 1
  • 制品 2
  • 制品 3
  • 6
  • 30 双工 位 11
  • 制品 1
  • 制品 2
  • 制品 3
  • 6

Mașină de turnare prin suflare cu dublă stație de 30 litri pentru benzi

Locul de origine:SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWZ-BM30D
Certificare:CE,ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:80days
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere

● Potrivit pentru producerea de ambalaje chimice de 15-30L de dimensiuni diferite.

● Adoptați capul matriței de tip continuu, structura de suflare în sus, convenabil pentru auto-dezumflarea on-line, transportul deșeurilor on-line, testarea scurgerilor produsului finit pe linie, transportul, ambalarea etc. Reducerea costului de lucru și creșterea raportului de producție.

● Adoptați structura platonului de tip comutator, au avantajele de strângere uniformă, forță mare de prindere, asamblare mare
matriță, demontarea și asamblarea mai ușoară a matriței.

● Sistem opțional de co-extrudare cu strat dublu.

● Sistem de linii de vizualizare opțional.

● Sistem opțional de servocontrol hidraulic.

aplicatii

Suprafața fabricii este de 300 de acri,peste 1000 de angajați și 280 de personal tehnic și de managementangajații mentului; Avem un C&D înalt calificat șiechipă experimentată de ingineri mecanici și electriciprecum și fundație de procesare avansată șimagazin normativ de asamblare. Furnizăm mai mult de 1000stabilește linii anual.Sistem de asistență la distanță, asistență online 24 de ore pentru proces și programmodificarea produselor noi și vechi.85% din piesele machien sunt prelucrate de noi înșine, cum ar fi butoiul cu șurub, morcap, șablon, mecanism de deschidere și închidere etc., pentru a asigura pe deplin calitatea șistabilitatea pieselor mecanice.Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, auto-deflashing opțional, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online. Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, opțional auto-deflashing, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online.

Specificații
ModelUnitateExtensie BM30D
Volumul maxim al produsuluiL30
Ciclul de uscareBuc / h450*2
Structura capului morțiiTip continuu
Diametrul șurubului principalmm100
Capacitate maximă de plastifiere (PE)kg / h190
Conducerea motoruluiKw55
Acumularea volumuluiL18.5
Puterea motorului pompei de ulei(Servo)Kw300
Forță de strângereKN340-860
Spațiu între platoumm580*600
Dimensiunea platinei W * Hmm500*600
Max. dimensiunea mucegaiuluimm800
Puterea de încălzire a capului matrițeiKw20
Dimensiunea mașinii L * W * Hm5.6 * 4.8 * 4.5
greutatea mașiniiT18
Putere totalaKw125

Notă:Informațiile enumerate mai sus sunt doar cu titlu de referință, linia de producție poate fi proiectată în funcție de cerințele clientului.

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Această linie de producție adoptă cea mai avansată tehnologie din Europa. Este o nouă realizare de cercetare a liniei de producție cu economie de energie, care este potrivită pentru extrudarea de mare viteză a HDPE, PP și a altor țevi din poliolefină. În comparație cu linia de producție comună, efectul de economisire a energiei ajunge la 35%, iar eficiența produsului crește de peste 1 ori, astfel nu numai că economisește costul șantierului și al forței de muncă, ci și îmbunătățește eficiența.
Această linie de producție are un aspect frumos, un grad automat superior, o producție fiabilă și stabilă.


1
2
4
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
集装箱 运输 图片 (2)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Î1: Cum pot comanda și efectua plăți?
A1: Odată clarificate cerințele dvs. și linia de extrudare determinată este ideală pentru dvs. Vă vom trimite soluții tehnice și factură Proforma. Puteți plăti prin transfer bancar TT, LC după cum doriți.

Q2: Dacă găsim contul dvs. bancar sau e-mailul diferit ca înainte, cum ar trebui să răspundem?
A2: Vă rugăm să nu trimiteți plata și să verificați cu noi înainte de a aranja plata (detaliile bancare vor fi listate în fiecare factură proforma.)

Q3: Cât este data de livrare?
A3: De obicei durează aproximativ 1 - 4 luni depinde de diferite utilaje la primirea plății în avans a comenzii.

Q4: Care este cantitatea dvs. de comandă minimă?
A4: Unul. Oferim atât linii de extrudare personalizate, cât și soluții tehnice. Bine ați venit, contactați-ne cu noi pentru inovații tehnice sau îmbunătățiri pentru viitorul dvs. plan de achiziții.

ANCHETĂ

Categorii fierbinți