toate categoriile
  • 500L1
  • 5dbe7f94d0454b1ac0195bec070ccae
  • 图片 1
  • 500L1
  • 5dbe7f94d0454b1ac0195bec070ccae
  • 图片 1

Mașină de turnare prin suflare de 500ltr pentru paletă cu o singură față

Locul de origine:SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWZ-BM500
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii: Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:110 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere

● Potrivit pentru producerea diferitelor tipuri de paleți.

● Etanșare inferioară opțională, evacuare produs, elemente de mișcare de tragere a miezului.

● Adoptați un sistem de extrudare de mare putere, acumulând capul matriței.

● Sistem de comandă servomotor hidraulic.

aplicatii

Suprafața fabricii este de 300 de acri, peste 1000 de angajați și 280 de personal tehnic și de management angajații mentului; Avem un C&D înalt calificat și echipă experimentată de ingineri mecanici și electrici precum și fundație de procesare avansată și magazin normativ de asamblare. Furnizăm mai mult de 1000 stabilește linii anual .Sistem de asistență la distanță, asistență online 24 de ore pentru proces și program modificarea produselor noi și vechi.85% din piesele machien sunt prelucrate de noi înșine, cum ar fi butoiul cu șurub, mor cap, șablon, mecanism de deschidere și închidere etc., pentru a asigura pe deplin calitatea și stabilitatea pieselor mecanice.Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, auto-deflashing opțional, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online. Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, opțional auto-deflashing, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online.


 


Specificații
ModelUnitateBM500
Volumul maxim al produsuluiL500
Ciclul de uscareBuc / h280
Structura capului morții          Tipul acumulator
Diametrul șurubului principalmm120
Capacitate maximă de plastifiere (PE)kg / h350
Conducerea motoruluiKw132
Acumularea volumuluiL45
Puterea motorului pompei de ulei (servo)Kw37
Forță de strângereKN1000
Spațiu între platoumm950-2000
Dimensiunea platinei W * Hmm1600*1500
Max. dimensiunea mucegaiuluimm1400*150
Puterea de încălzire a capului matrițeiKw50
Dimensiunea mașinii L * W * Hm9.6 * 5.6 * 6.5
greutatea mașiniiT55
Putere totalaKw280

Notă: Informațiile enumerate mai sus sunt doar cu titlu de referință, linia de producție poate fi proiectată în funcție de cerințele clientului.

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Această linie de producție adoptă cea mai avansată tehnologie din Europa. Este o nouă realizare de cercetare a liniei de producție cu economie de energie, care este potrivită pentru extrudarea de mare viteză a HDPE, PP și a altor țevi din poliolefină. În comparație cu linia de producție comună, efectul de economisire a energiei ajunge la 35%, iar eficiența produsului crește de peste 1 ori, astfel nu numai că economisește costul șantierului și al forței de muncă, ci și îmbunătățește eficiența.
Această linie de producție are un aspect frumos, un grad automat superior, o producție fiabilă și stabilă.


5
6
7
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
包装 图 4
包装 图 5
集装箱 运输 图片 (4)
FAQ

Q1: Care este capacitatea dvs. de producție?
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim.

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am mai falsificat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.

ANCHETĂ

Categorii fierbinți