toate categoriile
 • lovitura1
 • 设备 照片
 • 制品 1
 • 制品 2
 • 中空 B-13
 • 截屏2024-01-13
 • lovitura1
 • 设备 照片
 • 制品 1
 • 制品 2
 • 中空 B-13
 • 截屏2024-01-13

5ltr Mașină de turnare prin suflare cu stație dublă cu cap de matriță pentru sticle

Locul de origine:SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWZ-BM05D
Certificare:CE,ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:60 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere

● Potrivit pentru producerea de sticle de ulei de unelte de 100 ml - 5000 ml, sticlă de ulei de lubrifiere; sticlă de șampon de 200 ml - 2000 ml, sticlă de spălare corporală, sticle de detergent și alte articole de toaletă etc.

● Coextrudere multi-strat opțională.

● Sistem de linii de vizualizare opțional.

● În funcție de mărimea produsului, selectați cavitatea diferită a capului matriței.

● În funcție de diferitele materiale, sistemul de schimbător de ecran hidraulic opțional JW-DB cu o singură stație.

● În funcție de cerințele clientului, auto-dezumflare opțională pe linie, transport de resturi on-line, transport de produse finite online.

aplicatii

Suprafața fabricii este de 300 de acri,peste 1000 de angajați și 280 de personal tehnic și de managementangajații mentului; Avem un C&D înalt calificat șiechipă experimentată de ingineri mecanici și electriciprecum și fundație de procesare avansată șimagazin normativ de asamblare. Furnizăm mai mult de 1000stabilește linii anual.Sistem de asistență la distanță, asistență online 24 de ore pentru proces și programmodificarea produselor noi și vechi.85% din piesele machien sunt prelucrate de noi înșine, cum ar fi butoiul cu șurub, morcap, șablon, mecanism de deschidere și închidere etc., pentru a asigura pe deplin calitatea șistabilitatea pieselor mecanice.Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, auto-deflashing opțional, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online. Aproximativ 2-30 litri mașini de turnare prin suflare, în funcție de cerințele clientului, opțional auto-deflashing, on-line, transport de resturi on-line, transport de produse finite online.
Specificații
ModelUnitateExtensie BM05D
Volumul maxim al produsuluiL5
Ciclul de uscareBuc / h700*2
Structura capului morțiiTip continuu
Diametrul șurubului principalmm75
Capacitate maximă de plastifiere (PE)kg / h90
Conducerea motoruluiKw30
Puterea motorului pompei de ulei (servo)Kw15
Forță de strângereKN70
Spațiu între platoumm150-510
Dimensiunea platinei W * Hmm400*400
Max. dimensiunea mucegaiuluimm410*400
Cursa în mișcare a platineimm450/520
Puterea de încălzire a capului matrițeiKw7.5
Dimensiunea mașinii L * W * Hm3.7 * 3.1 * 2.7
greutatea mașiniiT8.5
Putere totalaKw60

Notă:informațiile enumerate mai sus sunt doar cu titlu de referință, linia de producție poate fi proiectată în funcție de cerințele clientului.

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. este un alt centru de strategie de dezvoltare al Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, situat în parcul industrial de înaltă tehnologie Jiangsu zhongguancun, orașul Liyang, provincia Jiangsu, un producător de înaltă tehnologie specializat în cercetarea și dezvoltarea echipamentelor de extrudare din plastic. Suprafața fabricii este de 400 de acri; Avem o echipă de ingineri mecanici și electrici cu înaltă calificare și cercetare, precum și o bază de procesare avansată și un atelier de asamblare normativă. Spiritul nostru de întreprindere este „Atent, activ, rapid și ordonat”, continuând să exploreze un nou domeniu de extrudare. Bine ați venit în primul rând clienților noi și vechi pentru a ne vizita pentru investigații, îndrumări și cooperare. Suntem bucuroși să oferim sprijin puternic


1
2
4
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 6
FAQ

Î1: Cum pot comanda și efectua plăți?
A1: Odată clarificate cerințele dvs. și linia de extrudare determinată este ideală pentru dvs. Vă vom trimite soluții tehnice și factură Proforma. Puteți plăti prin transfer bancar TT, LC după cum doriți.

Q2: Dacă găsim contul dvs. bancar sau e-mailul diferit ca înainte, cum ar trebui să răspundem?
A2: Vă rugăm să nu trimiteți plata și să verificați cu noi înainte de a aranja plata (detaliile bancare vor fi listate în fiecare factură proforma.)

Q3: Cât este data de livrare?
A3: De obicei durează aproximativ 1 - 4 luni depinde de diferite utilaje la primirea plății în avans a comenzii.

Q4: Care este cantitatea dvs. de comandă minimă?
A4: Unul. Oferim atât linii de extrudare personalizate, cât și soluții tehnice. Bine ați venit, contactați-ne cu noi pentru inovații tehnice sau îmbunătățiri pentru viitorul dvs. plan de achiziții.

ANCHETĂ

Categorii fierbinți