toate categoriile

Linie de filare a covoarelor Jwell BCF

Locul de origine: China
Nume de brand:Bine
Număr model:BCF
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:60 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Descriere

Locul de origine: China
Nume de brand:Bine
Număr model:BCF
Certificare:CE, ISO
imagine

Folosind PA6, PET și PP ca materie primă, utilajul adoptă un proces de filare într-un singur pas, proiectare și deformări pentru a produce fire BCF; Materiilor prime PP li se pot adăuga materiale reciclate, reduceți costul, iar materia primă PET poate fi utilizată în fulgi de sticlă 100%. 

Folosind combinația de filare, desenare, înfășurare și alte echipamente modulare, se pot produce fire monocrome, de covor; Adoptarea sistemului de greutate pentru a asigura unificarea culorii firului original. 

Folosind șurub nou, butoi, design special de proces, potrivit pentru producerea unei varietăți de polimeri. 

Pachetul de centrifugare extins special conceput este utilizat pentru a asigura distribuția uniformă a topiturii de filare și a curge lin. 

O parte specială rotativă expandată este utilizată pentru a îmbunătăți stabilitatea firelor BCF. 

Sistemul de aspirație monomer special conceput poate descărca oligomer și lactam. 

Un nou tip de dispozitiv de schimbare a tipului de duză și tamburul de răcire optimizat între coordonare, pentru a asigura o formare excelentă a buclelor. 

Goldets fierbinți folosesc motor sincron, încălzire de înaltă frecvență, emițător de control al temperaturii importat, pentru a asigura aceeași temperatură goldet fierbinte. 

Cu sistemul de înfășurare automată, tensiunea firului este constantă, cu un transfer bun, forma firului este excelentă.

aplicatii

Parametrii tehnici principali

Domeniu textil: 600d-3600d;

Viteza mecanica: 2800m / min

Distanță: 1700 mm

Numărul de cap: 2/3

Diametrul filetei: 120mm 150mm

Forma componentei:. Superior sau inferior

Mod de răcire a fasciculului de răcire: suflare laterală

Diametru rulou fierbinte: φ220mm

Deformator de expansiune: paletă de frecare sau deformator fără palete

Tambur de răcire: 400mm, φ420mm

Capul de înfășurare: capul de înfășurare al comutatorului automat
Specificații

Principalele noastre produse includ:

Inginerie și fabricație de mașini de filare cu fibre chimice din poliester POY, FDY, TCS și Spandex;

Seria JW: Poliester, polipropilenă și poliamidă POY, FDY și fire industriale Fibre chimice Mașină de filat, PA6, Mașină de filat compozit PET;

JW1260, JWA1260, JWA1380, JWA1500, JWA1680, seria JWA1800 înfășurări automate tip camă și JWAR1500, - JWAR1680, seria JWAR1800 înfășurări automate tip birotor;

Extruder cu șurub din fibră chimică din seria JWM20-200.


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj: putem oferi un proiect la cheie pentru mașinile de filare directă

JWELL fiber machinery co., Ltd (Suzhou) este un important centru de strategie de dezvoltare și subsol de fabricație în cadrul JWELL GROUP. Se află în zona industrială Chengxiang,Taicang, orașul Suzhou, la 30 de minute de Aeroportul Shanghai Hongqiao. Se întinde pe o suprafață de 20 de hectare, iar suprafața atelierului este de 120000 de metri pătrați, echipată cu mașini CNC și atelier de asamblare standardizat. Peste 1000 de angajați, cu design de înaltă calitate și echipă de cercetare și dezvoltare și echipă de ingineri cu experiență în punerea în funcțiune mecanică și electrică. Cu ani de experiență bogată în industria fibrelor chimice, Shanghai Jwell se dedică proiectării proiectelor de fibră chimică și fabricării echipamentelor. Mașina a fost vândută în multe țări, cum ar fi India, Coreea, Thailanda, Indonezia, Iran, Turcia, Egipt, Siria, Argentina și Italia etc.

imagine8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea ta de producție
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ