toate categoriile
  • 涤纶锦纶复合POY
  • 涤纶锦纶复合POY

Jwell PET / PA6 / seria POY de filare de mare viteză compusă

Locul de origine: China
Nume de brand:Bine
Număr model:POY30-330dtex; PA6PA66
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:60 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Descriere
Locul de origine: China
Nume de brand:Bine
Număr model:POY30-330dtex; PA6PA66
Certificare:CE, ISO


Această mașină este folosită în principal pentru filarea poliesterului 30-330dtex POY și pentru filarea așchiilor de PA6 și PA66.

imagineaplicatii

Aplicarea:

  1. Această mașină este folosită în principal pentru filarea poliesterului 30-330dtex POY. Adoptă șurub tip LTM, CPF de topire continuă fabricat intern, extinzând astfel durata de viață a pachetelor de centrifugare. Sunt disponibile ambele pachete de rotație dreptunghiulare de înaltă presiune, montate în partea de sus și în jos, în formă de cupă. Pompă planetară unică de filare și pompă de ulei de finisare cu antrenare separată. Sistem Evo și Cross Quench cu viteză de curgere egală și stabilă. Invertor și componente controlate individual, importate. Reglaj nou GR, invertor și componente importate.

    imagine

  2. Această mașină este, de asemenea, utilizată pentru filarea așchiilor PA6 și PA66.Adopta un nou tip de design bimetal, cilindru și colector special. Fascicul de rotație cu economie de energie, echipat cu pachet de rotație pentru cilindru de înaltă presiune montat pe buton. Pompă planetară unică de filare și pompă de ulei de finisare cu antrenare separată. Cu aspirație de aer bine proiectată pentru monomer. Cameră frontală de stingere uniformă și dispozitiv unic de adăugare a uleiului de tip duză. Echipat cu înfășurare de precizie și înfășurătoare automate de mare viteză, cu succes ridicat de îndepărtare, fără formă a firului și o bună funcție de desfășurare.

imagine


Specificații

Principalele noastre produse includ:

Inginerie și fabricație de mașini de filare cu fibre chimice din poliester POY, FDY, TCS și Spandex;

Seria JW: Poliester, polipropilenă și poliamidă POY, FDY și fire industriale Fibre chimice Mașină de filat, PA6, Mașină de filat compozit PET;

JW1260, JWA1260, JWA1380, JWA1500, JWA1680, seria JWA1800 înfășurări automate tip camă și JWAR1500, - JWAR1680, seria JWAR1800 înfășurări automate tip birotor;

Extruder cu șurub din fibră chimică din seria JWM20-200.


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj: putem oferi un proiect la cheie pentru mașinile de filare directă

JWELL fiber machinery co., Ltd (Suzhou) este un important centru de strategie de dezvoltare și subsol de fabricație în cadrul JWELL GROUP. Se află în zona industrială Chengxiang,Taicang, orașul Suzhou, la 30 de minute de Aeroportul Shanghai Hongqiao. Se întinde pe o suprafață de 20 de hectare, iar suprafața atelierului este de 120000 de metri pătrați, echipată cu mașini CNC și atelier de asamblare standardizat. Peste 1000 de angajați, cu design de înaltă calitate și echipă de cercetare și dezvoltare și echipă de ingineri cu experiență în punerea în funcțiune mecanică și electrică. Cu ani de experiență bogată în industria fibrelor chimice, Shanghai Jwell se dedică proiectării proiectelor de fibră chimică și fabricării echipamentelor. Mașina a fost vândută în multe țări, cum ar fi India, Coreea, Thailanda, Indonezia, Iran, Turcia, Egipt, Siria, Argentina și Italia etc.

imagine8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea ta de producție
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ

Categorii fierbinți