toate categoriile
  • Special 1
  • Special 1

Mașină specială de filare Jwell cu fibre speciale și materiale noi

Locul de origine: China
Nume de brand:Bine
Număr model:Fibre speciale
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:60 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Descriere

Locul de origine: China
Nume de brand:Fibre speciale
Număr model:TPU
Certificare:CE, ISO
imagine

Mașină de filare multi-compozită

Această mașină este potrivită pentru producția de poliester și poliamidă și polipropilenă și tipul lor de polimer modificat; co-filare, tip central și divizat subțire; Filament lung compozit POY / FDY de tip petală portocalie sau tip specializat de fire etc. Folosit pe scară largă pentru curățarea hotelurilor, curățarea băilor, decorarea interioară a mașinii, covor, pătură și așa mai departe.

Mașină de filat din fibră de carbon

Este potrivit în principal pentru filarea fibrelor de carbon. Fibra de carbon este un nou tip de material fibros cu rezistență ridicată și modul ridicat, conținând mai mult de 95% carbon. Fibra de carbon este „moale la exterior și rigidă la interior”, mai ușoară în masă decât metalul aluminiu, dar mai puternică decât oțelul și are caracteristicile de rezistență la coroziune și modul ridicat, utilizate pe scară largă în apărarea națională, aerospațială, un nou domeniu auto ușor și câmp civil de înaltă performanță.

Echipament de filare bi-component T400

T400 fabricat din PET și PTT două materii prime complet diferite, configurația a două seturi de extruder, conductă de polimer topit, fascicul de filare bicomponent, sistem de încălzire individual, cu un proces special în filare, echipamentul poate fi produs PET -PA6 Bi- Fire componente sau fire componente lsland. Filamentele bi-componente T400 aparțin unui nou tip de fibră compozită elastică, fără spandex, dar are o flexibilitate mai bună, care a rezolvat spandexul nu ușor în vopsire, excesiv în elasticitate, complex în țesut, instabil în dimensiunea țesăturii , și în îmbătrânirea spandexului sau multe alte probleme. T400 este utilizat pe scară largă în pantaloni, denim, îmbrăcăminte sport, îmbrăcăminte pentru femei și alte domenii.

aplicatii

imagine


Specificații

Principalele noastre produse includ:

Inginerie și fabricație de mașini de filare cu fibre chimice din poliester POY, FDY, TCS și Spandex;

Seria JW: Poliester, polipropilenă și poliamidă POY, FDY și fire industriale Fibre chimice Mașină de filat, PA6, Mașină de filat compozit PET;

JW1260, JWA1260, JWA1380, JWA1500, JWA1680, seria JWA1800 înfășurări automate tip camă și JWAR1500, - JWAR1680, seria JWAR1800 înfășurări automate tip birotor;

Extruder cu șurub din fibră chimică din seria JWM20-200.


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj: putem oferi un proiect la cheie pentru mașinile de filare directă

JWELL fiber machinery co., Ltd (Suzhou) este un important centru de strategie de dezvoltare și subsol de fabricație în cadrul JWELL GROUP. Se află în zona industrială Chengxiang,Taicang, orașul Suzhou, la 30 de minute de Aeroportul Shanghai Hongqiao. Se întinde pe o suprafață de 20 de hectare, iar suprafața atelierului este de 120000 de metri pătrați, echipată cu mașini CNC și atelier de asamblare standardizat. Peste 1000 de angajați, cu design de înaltă calitate și echipă de cercetare și dezvoltare și echipă de ingineri cu experiență în punerea în funcțiune mecanică și electrică. Cu ani de experiență bogată în industria fibrelor chimice, Shanghai Jwell se dedică proiectării proiectelor de fibră chimică și fabricării echipamentelor. Mașina a fost vândută în multe țări, cum ar fi India, Coreea, Thailanda, Indonezia, Iran, Turcia, Egipt, Siria, Argentina și Italia etc.

imagine8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea ta de producție
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ

Categorii fierbinți