toate categoriile
  • FDY
  • FDY

PET / PA6 / Mașini de filare POY de mare viteză compuse

Locul de origine:SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWCF
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:110 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Descriere
Locul de origine:SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWCF
Certificare:CE, ISO

Această mașină este folosită în principal pentru filarea poliesterului POY de 30-330 dtex.
1, Adoptă șurub cu știft de tip LTM, CPF de topire continuă fabricat intern, extinzând astfel durata de viață a pachetelor de centrifugare.
2、 Sunt disponibile ambele pachete de rotație dreptunghiulare de înaltă presiune, montate în partea de sus și în jos, în formă de cupă.
3, pompă planetară unică de filare și pompă de ulei de finisare cu antrenare separată.
4, Evo și sistem de stingere încrucișată cu viteză de curgere egală și stabilă.
5, invertor și componente controlate individual, importate.
6, Reglare nouă GR, invertor și componente importate.

Această mașină este utilizată în principal pentru filarea cipurilor PA6 și PA66.
1, Adopți un nou tip de design bimetal, cilindric și colector special.
2、Fascicul de rotație cu economie de energie, echipat cu un pachet de rotație cilindric de înaltă presiune montat pe buton.
3, pompă planetară unică de filare și pompă de ulei de finisare cu antrenare separată. Cu aspirație de aer bine proiectată pentru monomer.
4、Cameră de stingere demontabilă frontală uniformă și dispozitiv unic de adăugare a uleiului de tip duză.
5、 Echipat cu înfășurare de precizie și înfășurătoare automate de mare viteză, cu succes ridicat de îndepărtare, fără formă a firului și funcționare bună de desfășurare.


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Jwell este cel mai mare producător de utilaje de extrudare a plasticului din China. Avem furnizor stabil și furnizor de ultimă generație care ne oferă produse de cea mai bună calitate, cum ar fi motorul, cutia de viteze, invertorul, PLC..etc. Nu numai că garantăm calitatea, dar putem asigura și 100% real. Pentru cea mai importantă parte, șurubul și butoiul, le-am realizat singuri. În plus, avem cel mai bun serviciu post-vânzare. Avem peste 300 de persoane post-vânzare care pot face servicii post-vânzare pentru clienți din întreaga lume. Așa cum a spus unul dintre clienții noștri japonezi: „Oriunde există ființa umană, oriunde îl poți vedea pe Jwell People”. Alegerea lui Jwell, Alegerea succesului. Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu dvs. pentru a construi împreună un lanț ecologic global de extrudare inteligent!


8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea ta de producție
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ

Categorii fierbinți