toate categoriile

8

Compania Introducere

JWELL Machinery Co., Ltd a fost înființată în 1997 , Shanghai, China, pe baza companiei sale mamă JINHAILUO, care este primul producător de șuruburi și butoaie din China.

Cu o experiență de peste 24 de ani în domeniul extrudării din plastic, Jwell Company a devenit distinctivă datorită înțelegerii profunde a extruziunii din plastic și a performanțelor remarcabile de prelucrare a mașinilor.

De ceva timp, acumulăm experiență în producția și reglarea mașinii, învățând cea mai recentă tehnologie de extrudare a plasticului și garantăm producția de înaltă calitate în conformitate cu standardul certificării CE sau UL, certificarea IS09001 și 2008 a sistemului de management al calității.

JWELL ar putea satisface cererea clienților noștri, iar Jwell Company poate fi partenerul dvs. de afaceri de încredere.

După toți acești ani de dezvoltare, Jwell a devenit liderul industriei de extrudare a plasticului. Jwell este, de asemenea, cel mai mare producător de utilaje de extrudare a materialelor plastice din China, cu 6 mari fabrici de producție situate la Shanghai, Suzhou, Changzhou, Haining, Zhoushan, Dongguan.

Între timp, prima fabrică Jwell de peste mări - Fabrica Jwell Thailand este, de asemenea, în construcție. Jwell păstrează întotdeauna inovația și oferă produse de cea mai bună calitate și servicii post-vânzare atât pentru clienții din țară, cât și din străinătate.

JWELL își diversifică liniile de extrudare pentru a satisface diferite cereri de marketing.

Produsele Jwell sunt următoarele

  • Mașină de extrudat țevi HDPE / PP / PVC / PPR / PEX / PERT
  • Mașină de extrudat profil PVC / WPC / PP / PE / ABS
  • Mașină de extrudat ABS / PP / PS / PET / PE / PC / PMMA / GPPS / PVC / PSP / XPS
  • Extrudare compusă din polimeri
  • Sistem de tocat țevi HDPE / PP / PVC
  • Butoi cu șurub, matriță T, role etc.
  • Masina de turnat prin suflare
  • Mașini de topit cu țesături suflate PP

Jwell așteaptă cu nerăbdare să coopereze cu dvs. pentru a construi împreună un lanț ecologic global de extrudare inteligent!

Categorii fierbinți