toate categoriile
  • 平 双 波纹 管
  • 苏州 金 纬 2021 版 -52
  • 平 双 波纹 管
  • 苏州 金 纬 2021 版 -52

Extruder paralel cu două șuruburi Jwell HDPE / PP Linie de producție a țevilor ondulate cu perete dublu

Locul de origine:Changzhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWSBL600 / 1000/1200
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:60 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere

Locul de origine:Changzhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWSBL600 / 1000/1200
Certificare:CE, ISO

 Jwell a introdus tehnologia avansată europeană și noua linie de conducte HDPE / PP DWC extruder cu două șuruburi paralel-paralel, care are următoarele caracteristici:

imagine

1. Adoptați două extrudere paralele cu două șuruburi, iar efectul de amestecare este excelent. Este posibil să se utilizeze atât materii prime sub formă de pulbere, cât și granule în același timp, fără a fi nevoie de granulare și costuri reduse ale materiei prime;

imagine

2. Extruderul este echipat cu un sistem lateral de alimentare, care poate ajusta raportul de umplere a pulberii de calciu în orice moment online, iar schimbul de formule este convenabil;

3. Extruderul are orificii de vid. Pentru a face pereții interiori și exteriori ai țevii densi și netezi fără bule;

苏州 金 纬 2021 版 -52

4. Șurubul și butoiul sunt de tip bloc. întreținerea și înlocuirea cu ușurință

 Specificații

imagine

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:

Jwell este cel mai mare producător de utilaje de extrudare a plasticului din China. Avem furnizor stabil și furnizor de ultimă generație care ne oferă produse de cea mai bună calitate, cum ar fi motorul, cutia de viteze, invertorul, PLC..etc. Nu numai că garantăm calitatea, dar putem asigura și 100% real. Pentru cea mai importantă parte, șurubul și butoiul, le-am realizat singuri. În plus, avem cel mai bun serviciu post-vânzare. Avem peste 300 de persoane post-vânzare care pot face servicii post-vânzare pentru clienți din întreaga lume. Așa cum a spus unul dintre clienții noștri japonezi: „Oriunde există ființa umană, oriunde îl poți vedea pe Jwell People”. Alegerea lui Jwell, Alegerea succesului. Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu dvs. pentru a construi împreună un lanț ecologic global de extrudare inteligent!8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea ta de producție
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ

Categorii fierbinți