toate categoriile
  • PE
  • PE630
  • PE
  • PE630

Extruder de țevi PE Jwell de economisire a energiei 315mm - 630mm pentru alimentare agricolă / gaz

Locul de origine:

China

Nume de brand:

Bine

Număr model:

JWS90 / 38

Certificare:

CE și ISO


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere

Extruderul de țevi PE HDPE 315mm - 630mm este aplicat în principal în conductele de alimentare cu apă și gaz. Această linie de producție poate produce în conductă HDPE cu diametrul de 315mm / 355mm / 500mm / 630mmși, de asemenea, poate fi potrivit pentru producerea de țevi cu diferite grade de presiune, de la SDR9-SDR26. Această linie de producție este formată din extruder cu un singur șurub JWS90/38, cap de matriță, rezervor de calibrare, rezervor de apă, rezervor de răcire, unitate de transport, tăietor și stivuitor. Pentru a produce conducte de capacitate mai mare, cu eficiență mai mare, sugerăm clienților noștri să echipeze sistemele gravimetrice. După toți acești ani de dezvoltare, am făcut câteva modificări pentru extruderul principal, capul matriței, rezervorul de calibrare și tăietorul pentru a crea o mai bună satisfacție a clienților.

extruder:
HDPE Diametrul de Extruder pentru țevi PE de 315 mm - 630 mm. Echipat cu extruder JWS90/38 cu sistem de control PLC Siemens și sistem de încălzire cu economie de energie. Motorul poate fi variat de la 250kw-280kw. Capacitatea este, de asemenea, cuprinsă între 800-1000 kg pe oră. De asemenea, oferim două cutii de viteze diferite pentru ca clienții să facă opțiune. Unul este fabricat în China, marca de cea mai bună calitate Guomao; altul este Flender, fabricat în Germania.
extrudormatriță/ matrițe:
Jwell face singură matrițele pentru țevi. Pentru tevi HDPE, cu matrita material special 40Cr. În plus, putem oferi și un serviciu complet de piese de schimb pentru matriță, inclusiv știftul matriței, bucșa matriței și matrița de calibrare. De asemenea, oferim matrițe de calibrare de înaltă calitate și viteză mare pentru a satisface cerințele diferitelor clienți.
Rezervor de calibrare:
Jwell proiectează rezervoare de înaltă performanță și calibrare a energiei pentru clienți. Acest rezervor de calibrare este de 9 metri pentru a vă asigura că țevile pot fi suficient de răcire și de calibrare. De asemenea, poate fi echipat cu inversor de frecvență pentru a economisi energie și zgomot redus în timp ce pompa funcționează. Pentru linia de extrudare a țevilor cu diametru mare, rezervorul de calibrare va fi proiectat ca două părți pentru a se asigura că are un efect de calibrare mai bun.

Rezervor de vid
Rezervor de racire:
Gura de apă este special concepută în interiorul rezervorului de apă. Și apa poate fi pulverizată pe țevi cu direcție de 360 ​​de grade. Gura de apă poate fi, de asemenea, reglabilă pentru a satisface cerințele clientului. Pentru linia de extrudare a conductelor de mare viteză, am echipat de obicei 3 seturi de rezervoare de apă.
Rezervor de răcireUnitate de transport:
Pentru extruderul de țevi PE de 315 mm - 630 mm, Jwell proiectează unități de ridicare cu șase omizi. Sub controlul sistemului de control al invertorului de frecvență sau al servomotoarelor, această unitate de transport poate fi sincronizată cu extruderul principal pentru a vă asigura că întreaga linie de producție funcționează fără probleme.

TăietorFreze:
Sistem de tăiere fără praf Jwell design pentru această mașină. Echipat cu invertor de frecvență sau sistem servomotor, tăietorul poate tăia țevile cu precizie. Marginea de tăiere este, de asemenea, foarte netedă.

Stivuitor:
Acest echipament este echipat cu sistem de control pneumatic. .


aplicatii

Ca material dur și rezistent capabil să dureze 100 de ani sau mai mult, cu o întreținere minimă, conducta HDPE s-a dovedit a fi superioară multor alte materiale pentru conducte, ca mijloc de transport și distribuție a apei potabile. Durata de viață lungă a țevii din PEHD și costurile reduse de întreținere, împreună cu „capacitatea sa de a fi instalată cu o varietate de tehnologii fără șanțuri, conduc la țevile din PEHD cu cele mai mici costuri ale ciclului de viață al oricărui sistem de conducte de apă potabilă. Țeava HDPE este soluția ideală de conducte pentru sistemele de apă potabilă publice și private. Țeava HDPE are o durată de viață de peste 100 de ani și are versatilitatea de a efectua într-o varietate de condiții. Țeava HDPE oferă o investiție logică, cu întreținere redusă în aplicații municipale și private de apă potabilă. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cu un reprezentant al serviciului clienți despre modul în care conducta de apă HDPE ar putea beneficia de următorul dvs. proiect.

应用 场景 9    应用 场景 3    应用 场景 1


Specificații


QQ imagine 20210324131850

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. este un alt centru de strategie de dezvoltare al Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, situat în parcul industrial de înaltă tehnologie Jiangsu zhongguancun, orașul Liyang, provincia Jiangsu, un producător de înaltă tehnologie specializat în cercetarea și dezvoltarea echipamentelor de extrudare din plastic. Suprafața fabricii este de 400 de acri; Avem o echipă de ingineri mecanici și electrici cu înaltă calificare și cercetare, precum și o bază de procesare avansată și un atelier de asamblare normativă. Spiritul nostru de întreprindere este „Atent, activ, rapid și ordonat”, continuând să exploreze un nou domeniu de extrudare. Bine ați venit în primul rând clienților noi și vechi pentru a ne vizita pentru investigații, îndrumări și cooperare. Suntem bucuroși să oferim sprijin puternic


8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea dvs. de producție?
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ

Categorii fierbinți