toate categoriile
  • PE315
  • 主 图 1
  • IMG_6258
  • Matrite
  • b897b8ec513833a7fc2737f911673b6
  • PE315
  • 主 图 1
  • IMG_6258
  • Matrite
  • b897b8ec513833a7fc2737f911673b6

Linie de extrudare a conductelor PE Jwell de 110 mm - 315 mm pentru alimentare cu apă cu gaz

Locul de origine:

China

Nume de brand:

Bine

Număr model:

JWS75 / 38

Certificare:

CE și ISO


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere

Extruderul de țevi PE HDPE 110mm - 315mm este aplicat în principal în conductele de alimentare cu apă și gaz. Această linie de producție poate produce în conductă HDPE cu diametrul de 110mm/125mm/160mm/200mm/250/315mmși, de asemenea, poate fi potrivit pentru producerea de țevi cu diferite grade de presiune, de la SDR9-SDR26. Această linie de producție este formată din extruder cu un singur șurub JWS75/38, cap de matriță, rezervor de calibrare, rezervor de apă, rezervor de răcire, unitate de transport, tăietor și stivuitor. Pentru a produce conducte de capacitate mai mare, cu eficiență mai mare, sugerăm clienților noștri să echipeze sistemele gravimetrice. După toți acești ani de dezvoltare, am făcut câteva modificări pentru extruderul principal, capul matriței, rezervorul de calibrare și tăietorul pentru a crea o mai bună satisfacție a clienților.


extruder:
HDPE Diametrul de Extruder pentru țevi PE de 110 mm - 315 mm. Echipat cu extruder JWS 75/38 cu sistem de control PLC Siemens și sistem de încălzire cu economie de energie. Motorul poate fi variat de la 132kw-160kw (132kw, 160kw). Capacitatea este, de asemenea, cuprinsă între 550-650 kg pe oră. De asemenea, oferim două cutii de viteze diferite pentru ca clienții să facă opțiune. Unul este fabricat în China, marca de cea mai bună calitate Guomao; altul este Flender, fabricat în Germania.
b897b8ec513833a7fc2737f911673b6

matriță/ matrițe:
Jwell face singură matrițele pentru țevi. Pentru tevi HDPE, cu matrita material special 40Cr. În plus, putem oferi și un serviciu complet de piese de schimb pentru matriță, inclusiv știftul matriței, bucșa matriței și matrița de calibrare. De asemenea, oferim matrițe de calibrare de înaltă calitate și viteză mare pentru a satisface cerințele diferitelor clienți.

Rezervor de calibrare:
Jwell proiectează rezervoare de înaltă performanță și calibrare a energiei pentru clienți. Acest rezervor de calibrare este de 9 metri pentru a vă asigura că țevile pot fi suficient de răcire și de calibrare. De asemenea, poate fi echipat cu inversor de frecvență pentru a economisi energie și a zgomot redus în timp ce pompa funcționează. Pentru linia de extrudare a țevilor cu diametru mare (630 și mai sus), rezervorul de calibrare va fi proiectat ca două părți pentru a se asigura că are un efect de calibrare mai bun.
bc0a561b5db7ba72c8e9365978f9050Rezervor de racire:
Gura de apă este special concepută în interiorul rezervorului de apă. Și apa poate fi pulverizată pe țevi cu direcție de 360 ​​de grade. Gura de apă poate fi, de asemenea, reglabilă pentru a satisface cerințele clientului. Pentru linia de extrudare a conductelor de mare viteză, am echipat de obicei 3 seturi de rezervoare de apă.
1881c1b0130ded0604eeec70dab6a24Unitate de transport:
Pentru țevi HDPE 250-315, Jwell a proiectat trei unități de ridicare cu omizi. Sub controlul sistemului de control al invertorului de frecvență sau al servomotoarelor, această unitate de transport poate fi sincronizată cu extruderul principal pentru a vă asigura că întreaga linie de producție funcționează fără probleme.
牵引机Unitate de transportFreze:
Sistem de tăiere fără praf Jwell design pentru această mașină. Echipat cu invertor de frecvență sau sistem servomotor, tăietorul poate tăia țevile cu precizie. Marginea de tăiere este, de asemenea, foarte netedă.
Cutter切割机Stivuitor și bobinator:
Acest echipament este echipat cu sistem de control pneumatic. Pentru conductele mici de sub 315 mm (250-315 mm) diametru. De obicei, sugerăm clientului nostru să echipeze bobinatorul în loc de stivuitor.


Următoarele sunt câteva părți relevante pentru mașina de țevi:

IMG_6267    模具 2    IMG_6272


aplicatii

Ca material dur și rezistent capabil să dureze 100 de ani sau mai mult, cu o întreținere minimă, conducta HDPE s-a dovedit a fi superioară multor alte materiale pentru conducte, ca mijloc de transport și distribuție a apei potabile. Durata de viață lungă a țevii din PEHD și costurile reduse de întreținere, împreună cu „capacitatea sa de a fi instalată cu o varietate de tehnologii fără șanțuri, conduc la țevile din PEHD cu cele mai mici costuri ale ciclului de viață al oricărui sistem de conducte de apă potabilă. Țeava HDPE este soluția ideală de conducte pentru sistemele de apă potabilă publice și private. Țeava HDPE are o durată de viață de peste 100 de ani și are versatilitatea de a efectua într-o varietate de condiții. Țeava HDPE oferă o investiție logică, cu întreținere redusă în aplicații municipale și private de apă potabilă. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cu un reprezentant al serviciului clienți despre modul în care conducta de apă HDPE ar putea beneficia de următorul dvs. proiect.

应用 场景 4    应用 场景 8    应用 场景 3


Specificații


QQ imagine 20210324131850

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. este un alt centru de strategie de dezvoltare al Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, situat în parcul industrial de înaltă tehnologie Jiangsu zhongguancun, orașul Liyang, provincia Jiangsu, un producător de înaltă tehnologie specializat în cercetarea și dezvoltarea echipamentelor de extrudare din plastic. Suprafața fabricii este de 400 de acri; Avem o echipă de ingineri mecanici și electrici cu înaltă calificare și cercetare, precum și o bază de procesare avansată și un atelier de asamblare normativă. Spiritul nostru de întreprindere este „Atent, activ, rapid și ordonat”, continuând să exploreze un nou domeniu de extrudare. Bine ați venit în primul rând clienților noi și vechi pentru a ne vizita pentru investigații, îndrumări și cooperare. Suntem bucuroși să oferim sprijin puternic


1
2
4
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 6
FAQ

Î1: Cum pot comanda și efectua plăți?
A1: Odată clarificate cerințele dvs. și linia de extrudare determinată este ideală pentru dvs. Vă vom trimite soluții tehnice și factură Proforma. Puteți plăti prin transfer bancar TT, LC după cum doriți.

Q2: Dacă găsim contul dvs. bancar sau e-mailul diferit ca înainte, cum ar trebui să răspundem?
A2: Vă rugăm să nu trimiteți plata și să verificați cu noi înainte de a aranja plata (detaliile bancare vor fi listate în fiecare factură proforma.) 

Q3: Cât este data de livrare?
A3: De obicei durează aproximativ 1 - 4 luni depinde de diferite utilaje la primirea plății în avans a comenzii.

Q4: Care este cantitatea dvs. de comandă minimă?
A4: Unul. Oferim atât linii de extrudare personalizate, cât și soluții tehnice. Bine ați venit, contactați-ne cu noi pentru inovații tehnice sau îmbunătățiri pentru viitorul dvs. plan de achiziții.   

ANCHETĂ

Categorii fierbinți