toate categoriile

Istorie

Jwell este cel mai mare producător de mașini de extrudat plastic din China, cu o experiență de 43 de ani. Până în prezent, Jwell are 7 fabrici situate în Zhoushan, Shanghai, Suzhou, Changzhou, Dongguan, Hanning și Thailanda.

Începutul lui Jwell

Începutul lui Jwell - 1978. Jwell este prima companie din China care produce șuruburi și butoaie, cu numele de marcă - „JinHaiLuo”.

Începutul lui Jwell

Fabrica Jwell Shanghai

În anul 1997, Jwell construiește fabrica Shanghai Jwell și începe să producă mașini de extrudat din plastic.

Fabrica Jwell Shanghai

Fabrica Jwell Suzhou

În anul 2004, Jwell a construit fabrica Suzhou Jwell, produsele produse fiind concentrate în principal pe piața de peste mări.

Fabrica Jwell Suzhou

Fabrica Jwell Dongguan

Pentru a satisface industria ambalajelor alimentare, Jwell construiește fabrica Jwell în Dongguan, provincia Guangdong, concentrându-se în principal pe linia de extrudare a foilor PET.

Fabrica Jwell Dongguan

Fabrica Jwell Changzhou

Cea mai mare fabrică de extrudare a plasticului Jwell - Fabrica Jwell Changzhou Liyang, care este, de asemenea, singura fabrică care are echipamente de reciclare și peletizare în cadrul grupului Jwell.

Fabrica Jwell Changzhou

Fabrica Jwell Haining

Noua fabrică Jwell din Haining, provincia Zhejiang. Această companie este fondată într-o perioadă specială - „Timpul de răspândire a virusului Corona”.

Fabrica Jwell Haining

Fabrica Jwell Thailand

Jwell, prima fabrică de peste mări. Construim această fabrică pentru a oferi un serviciu mai bun clienților din Asia de Sud-Est.

Fabrica Jwell Thailand

Categorii fierbinți