toate categoriile

Noutăţi

Jwell Machinery cumpără producătorul german de mașini de suflat Kautex!

Ora: 2024-01-11 Cometariu : 37

Bonn, 10.01.2024. Reorganizarea Kautex Machinery Manufacturing Co., Ltd. a marcat o piatră de hotar importantă: Jwell Machinery Company a investit în companie, asigurându-i astfel funcționarea continuă independentă și dezvoltarea viitoare. - Kautex Maschinenfabrik GmbH, specializată în dezvoltarea și fabricarea sistemelor de extrudare prin suflare, a fost extinsă de la 1 ianuarie 2024 datorită achiziției Jwell Machinery.

poza-1

(Compania KAUTEX din Bonn, Germania)


„Odată cu... transferul operațiunilor de afaceri, procesul realizează o închidere rapidă și de succes, care stabilește cursul unui viitor pozitiv pentru companie. Faptul că acest lucru a fost posibil în timpul scurt... subliniază eficacitatea procedura de auto-guvernare ca instrument pentru remedierea și întreținerea companiilor”, a spus Boddenberg într-un comunicat.


poza-2

(Jwell Machinery din Suzhou, China)


„Cu Jwell ca un nou partener puternic pentru Kautex Machinery Systems GmbH, viitorul nostru este luminos. Jwell este o potrivire strategică pentru noi, au o experiență solidă în producția de mașini din plastic și au suficiente fonduri pentru a finaliza transformarea Kautex, ne vor ajuta să continuăm să aprofundăm producția și serviciile localizate, cu scopul de a crea un centru de clasă mondială. lider de piață în afacerea de extrudare prin suflare", a declarat Thomas, CEO al Kautex Group. Kautex este o companie independentă de operare sub Jwell Machinery.


poza-3

(Dl. He HaiChao, președintele Jwell Machinery Co., Ltd)


Jwell a cumpărat cu succes compania Kautex din Germania, care este specializată în mașini de suflat. Continuăm să funcționăm pentru un viitor luminos!

poza-4

Categorii fierbinți