toate categoriile
  • ACP
  • ACP

Linia de extrudare a panoului compozit din aluminiu de mare viteză (ACP) JWELL

Locul de origine:Changzhou
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS135 / 170/180
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalarea paletilor din lemn
Timp de livrare:110 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere
Locul de origine:Changzhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS135 / 170/180
Certificare:CE, ISO

Panou compozit din aluminiu din plastic numit pe scurt ACP, compus din folie de aluminiu și polietilenă, adoptând tehnologia de acoperire termică pentru a produce acest nou material de construcție. Este utilizat pe scară largă pentru ziduri de construcții, decorarea ușilor exterioare, precum și pentru publicitate și decorarea ușilor interioare. Combinând tehnologia tradițională de prelucrare și experiența practică, JWELL machinery Co., ltd dezvoltă o placă ACP de înaltă calitate ignifugă. puterea maximă poate fi de 2500 kg / h, viteza liniei este de 10 m / min, lățimea este de 900-2000 mm, grosimea foliei de aluminiu este mai mare de 0.18 mm.

De asemenea, furnizăm linie ACP normală cu un interval de ieșire 500-800 kg / h, viteză maximă a liniei 5 m / min, lățime adecvată a produsului 900-1560 mm, grosime folie de aluminiu 0.06-0.5 mm.

Linie de extrudare a foilor ACP

aplicatii

   ACP

Specificații

ACP2

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Jwell este cel mai mare producător de utilaje de extrudare a plasticului din China. Avem furnizor stabil și furnizor de ultimă generație care ne oferă produse de cea mai bună calitate, cum ar fi motorul, cutia de viteze, invertorul, PLC..etc. Nu numai că garantăm calitatea, dar putem asigura și 100% real. Pentru cea mai importantă parte, șurubul și butoiul, le-am realizat singuri. În plus, avem cel mai bun serviciu post-vânzare. Avem peste 300 de persoane post-vânzare care pot face servicii post-vânzare pentru clienți din întreaga lume. Așa cum a spus unul dintre clienții noștri japonezi: „Oriunde există ființa umană, oriunde îl poți vedea pe Jwell People”. Alegerea lui Jwell, Alegerea succesului. Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu dvs. pentru a construi împreună un lanț ecologic global de extrudare inteligent!

1

Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 6
FAQ

Î1: Cum pot comanda și efectua plăți?
A1: Odată clarificate cerințele dvs. și linia de extrudare determinată este ideală pentru dvs. Vă vom trimite soluții tehnice și factură Proforma. Puteți plăti prin transfer bancar TT, LC după cum doriți.

Q2: Dacă găsim contul dvs. bancar sau e-mailul diferit ca înainte, cum ar trebui să răspundem?
A2: Vă rugăm să nu trimiteți plata și să verificați cu noi înainte de a aranja plata (detaliile bancare vor fi listate în fiecare factură proforma.) 

Q3: Cât este data de livrare?
A3: De obicei durează aproximativ 1 - 4 luni depinde de diferite utilaje la primirea plății în avans a comenzii.

Q4: Care este cantitatea dvs. de comandă minimă?
A4: Unul. Oferim atât linii de extrudare personalizate, cât și soluții tehnice. Bine ați venit, contactați-ne cu noi pentru inovații tehnice sau îmbunătățiri pentru viitorul dvs. plan de achiziții.   

ANCHETĂ

Categorii fierbinți