toate categoriile
  • ANIMAL DE COMPANIE
  • ANIMAL DE COMPANIE

Linia de extrudare a foilor PET Jwell

Locul de origine:Changzhou
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS75 / 85/95
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalarea paletilor din lemn
Timp de livrare:110 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Descriere
Locul de origine:Changzhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS75 / 85/95
Certificare:CE, ISO

● Linia paralelă de extrudare cu două șuruburi pentru foi PET, această linie echipată cu sistem de degazare și nu necesită unitate de uscare și cristalizare. Linia de extrudare are proprietăți de consum redus de energie, proces de producție simplu și întreținere ușoară. Structura cu șuruburi segmentate poate reduce pierderea de vâscozitate a rășinii PET, rola calandră simetrică și cu pereți subțiri
crește efectul de răcire și îmbunătățește capacitatea și calitatea foii. Alimentatorul de dozare cu mai multe componente poate controla cu precizie procentul de material virgin, materialul de reciclare și lotul principal, foaia este utilizată pe scară largă pentru industria ambalajelor de termoformare.

Foaie PET Jwell Byron Liu 0086 188 5121 6977

aplicatii

PET-2   PLA-2

Specificații
ModelStrat multipluUn singur stratFoarte eficient
Model de extruderSJZ75&36/40-1000SJZ85/40-1000SJZ95&65/44-1500
Grosimea producției (mm)0.15-1.50.15-1.50.15-1.5
Putere morală principală (kw)132/15200315
Capacitate (kg / h)500750800-1000


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Jwell este cel mai mare producător de utilaje de extrudare a plasticului din China. Avem furnizor stabil și furnizor de ultimă generație care ne oferă produse de cea mai bună calitate, cum ar fi motorul, cutia de viteze, invertorul, PLC..etc. Nu numai că garantăm calitatea, dar putem asigura și 100% real. Pentru cea mai importantă parte, șurubul și butoiul, le-am realizat singuri. În plus, avem cel mai bun serviciu post-vânzare. Avem peste 300 de persoane post-vânzare care pot face servicii post-vânzare pentru clienți din întreaga lume. Așa cum a spus unul dintre clienții noștri japonezi: „Oriunde există ființa umană, oriunde îl poți vedea pe Jwell People”. Alegerea lui Jwell, Alegerea succesului. Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu dvs. pentru a construi împreună un lanț ecologic global de extrudare inteligent!

1

Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 6
FAQ

Î1: Cum pot comanda și efectua plăți?
A1: Odată clarificate cerințele dvs. și linia de extrudare determinată este ideală pentru dvs. Vă vom trimite soluții tehnice și factură Proforma. Puteți plăti prin transfer bancar TT, LC după cum doriți.

Q2: Dacă găsim contul dvs. bancar sau e-mailul diferit ca înainte, cum ar trebui să răspundem?
A2: Vă rugăm să nu trimiteți plata și să verificați cu noi înainte de a aranja plata (detaliile bancare vor fi listate în fiecare factură proforma.) 

Q3: Cât este data de livrare?
A3: De obicei durează aproximativ 1 - 4 luni depinde de diferite utilaje la primirea plății în avans a comenzii.

Q4: Care este cantitatea dvs. de comandă minimă?
A4: Unul. Oferim atât linii de extrudare personalizate, cât și soluții tehnice. Bine ați venit, contactați-ne cu noi pentru inovații tehnice sau îmbunătățiri pentru viitorul dvs. plan de achiziții.   

ANCHETĂ

Categorii fierbinți