toate categoriile
  • PLA
  • UN ANIMAL
  • PLA
  • UN ANIMAL

Linie de extrudare a foilor PLA, APET, PETG, CPET

Locul de origine:ChangZhou / SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:110 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere
Locul de origine:ChangZhou / SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS
Certificare:CE, ISO

● PLA, APET, PETG, CPET Mașină de extrudare a foilor cu un singur strat sau cu mai multe straturi. Este una dintre cele mai avansate linii de producție cu tehnologie maturată și stabilitate din China. În comparație cu alte echipamente de același tip, eficiența generală este cu peste 30% mai mare. Această linie este potrivită și pentru PLA, APET, PETG, CPET.

petg se numește PET la temperatură joasă, este un nou material de ambalare ecologic, cu caracteristici precum luciu ridicat, transparență bună, proprietate excelentă de barieră, autoaderență, care este utilizat pentru lipirea cu lipici și procesarea de înaltă frecvență.

CPET este un fel de PET modificat, cu rezistență bună la temperaturi ridicate, este de obicei folosit pentru ambalaj în cuptorul cu microunde

PLA este un fel de poliesteri alifatici în formă de linie. PLA poate fi folosit în ambalaje rigide de fructe, legume, ouă, alimente gătite și alimente fripte, de asemenea, poate fi folosit pentru ambalarea sandvișurilor, biscuiților și a altor pachete, cum ar fi flori proaspete.

aplicatii

12

PLA-3

PLA-4

Specificații
ModelStrat multipluUn singur stratFoarte eficient
Model de extruderSJZ120/65-1000SJZ120-1000SJZ150-1500
Grosimea producției (mm)0.2-1.50.2-1.50.2-1.5
Putere morală principală (kw)110/45110160
Capacitate (kg / h)500450800


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Această linie de producție adoptă cea mai avansată tehnologie din Europa. Este o nouă realizare de cercetare a liniei de producție cu economie de energie, care este potrivită pentru extrudarea de mare viteză a HDPE, PP și a altor țevi din poliolefină. În comparație cu linia de producție comună, efectul de economisire a energiei ajunge la 35%, iar eficiența produsului crește de peste 1 ori, astfel nu numai că economisește costul șantierului și al forței de muncă, ci și îmbunătățește eficiența.
Această linie de producție are un aspect frumos, un grad automat superior, o producție fiabilă și stabilă.


8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea dvs. de producție?
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ

Categorii fierbinți