toate categoriile
  • PP
  • PP

Linia de extrudare PP 、 PS 、 EVOH

Locul de origine:ChangZhou / SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:110 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere
Locul de origine:ChangZhou / SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS
Certificare:CE, ISO

Foaie de pachet PP / PS lines linii de extrudare a foii de decorare a articolelor de papetărie

Foaia PP / PS este utilizată pe scară largă pentru produsele alimentare, pachetul de componente electrice ; diferite tipuri de nisip, foaie transparentă, decorată pentru decorarea cerealelor. Suntem capabili să furnizăm o mașină de extrudare a foilor multistrat în funcție de cerințele clientului, gama de ieșire este de la 100-1200 kg / h pentru opțiune.

PP, EVA, EVOH linie de co-extrudare cu mai multe straturi
Pentru a satisface cererea ridicată a pieței de produse, Suzhou JWELL a dezvoltat o tehnologie avansată de distribuție simetrică în cinci straturi și distribuție asimetrică în șapte straturi, ceea ce face ca foile produse să aibă performanțe mai bune de barieră, anti-oxigen și anti-umiditate excelente. Utilizat în principal pentru ambalarea Jelly, ambalarea cărnii, ambalarea gustărilor și a ambalajelor pentru medicamente și produse cosmetice.

aplicatii

17

447053279082434528

856210137626097921

Specificații
specieFoaie de ambalaj pentru aspirațieFoaie de decor papetărie
MaterialPP / PS / HIPS / EVOHPP / PS / PE
Grosimea producției (mm)0.18-2.00.15-2.0
Lățime de producție (mm)600-1500600-1500
Capacitate (kg / h)200-1000200-1000


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Această linie de producție adoptă cea mai avansată tehnologie din Europa. Este o nouă realizare de cercetare a liniei de producție cu economie de energie, care este potrivită pentru extrudarea de mare viteză a HDPE, PP și a altor țevi din poliolefină. În comparație cu linia de producție comună, efectul de economisire a energiei ajunge la 35%, iar eficiența produsului crește de peste 1 ori, astfel nu numai că economisește costul șantierului și al forței de muncă, ci și îmbunătățește eficiența.
Această linie de producție are un aspect frumos, un grad automat superior, o producție fiabilă și stabilă.


8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea dvs. de producție?
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ

Categorii fierbinți