toate categoriile
  • PVC
  • PVC
  • PVC
  • PVC
  • PVC
  • PVC

Linie de extrudare din piele de pardoseală din PVC

Locul de origine:ChangZhou / SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:110 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Descriere
Locul de origine:ChangZhou / SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS
Certificare:CE, ISO

● Folosit în principal pentru producerea tipului de role din piele PVC Floor. Pielea PVC pentru podea are performanțe anti-fricțiune, rezistență la coroziune, antiderapante, impermeabilă și retardare inflamatorie și este utilizată pe scară largă pe auto, hotel, locuri de distracție, sală de expoziții, case etc. Structura acestei linii de producție este simplă și convenabilă de operare. Conform cerințelor clienților, echipată cu diferite componente, utilizate pentru producerea unui singur
strat, producție compozită multistrat și, de asemenea, poate fi echipată cu unitate de derulare, utilizată pentru producerea de producție de întărire interioară sau țesături nețesute compuse de suprafață și folie decorativă din PVC etc.

aplicatii

10

Specificații
TipStraturi dubleTrei straturi
Model de extruderSJZ65 / 132-SJZ80 / 156SJZ65/132-SJZ80/156-SJZ65/132
Lățime de producție (mm)1500-20002000-2000
Putere morală principală (kw)37/5537/55/37
Capacitate (kg / h)500-550600-750


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. este un alt centru de strategie de dezvoltare al Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, situat în parcul industrial de înaltă tehnologie Jiangsu zhongguancun, orașul Liyang, provincia Jiangsu, un producător de înaltă tehnologie specializat în cercetarea și dezvoltarea echipamentelor de extrudare din plastic. Suprafața fabricii este de 400 de acri; Avem o echipă de ingineri mecanici și electrici cu înaltă calificare și cercetare, precum și o bază de procesare avansată și un atelier de asamblare normativă. Spiritul nostru de întreprindere este „Atent, activ, rapid și ordonat”, continuând să exploreze un nou domeniu de extrudare. Bine ați venit în primul rând clienților noi și vechi pentru a ne vizita pentru investigații, îndrumări și cooperare. Suntem bucuroși să oferim sprijin puternic


1
2
4
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
集装箱 运输 图片 (4)
包装 图 6
FAQ

Î1: Cum pot comanda și efectua plăți?
A1: Odată clarificate cerințele dvs. și linia de extrudare determinată este ideală pentru dvs. Vă vom trimite soluții tehnice și factură Proforma. Puteți plăti prin transfer bancar TT, LC după cum doriți.

Q2: Dacă găsim contul dvs. bancar sau e-mailul diferit ca înainte, cum ar trebui să răspundem?
A2: Vă rugăm să nu trimiteți plata și să verificați cu noi înainte de a aranja plata (detaliile bancare vor fi listate în fiecare factură proforma.) 

Q3: Cât este data de livrare?
A3: De obicei durează aproximativ 1 - 4 luni depinde de diferite utilaje la primirea plății în avans a comenzii.

Q4: Care este cantitatea dvs. de comandă minimă?
A4: Unul. Oferim atât linii de extrudare personalizate, cât și soluții tehnice. Bine ați venit, contactați-ne cu noi pentru inovații tehnice sau îmbunătățiri pentru viitorul dvs. plan de achiziții.   

ANCHETĂ

Categorii fierbinți