toate categoriile
  • PVC
  • PVC

Placă din spumă din PVC Semi-Skinning (WPC), placă din spumă de co-extrudare

Locul de origine:ChangZhou / SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:110 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere
Locul de origine:ChangZhou / SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS
Certificare:CE, ISO

● Placă din spumă din PVC denumite și snowboard și Andy board, componenta chimică este clorura de polivinil, de asemenea poate fi denumită spumă
placă de clorură de polivinil.

Tehnica de fabricare a spumei semi-jupuire din PVC este combina tehnica spumei gratuite și spuma semi-jupuită pentru a dezvolta o nouă tehnologie, aceasta
echipamentele au structură avansată, formulare simplă, funcționare ușoară, etc.

● Caracteristica plăcii din spumă din PVC Semi-Skinning
1. Rezistent la apă, anti-flacără, anti-acid și akali, anti-molie, greutate redusă, conservare a căldurii, izolare fonică, absorbție a șocurilor.
2. Procesul este același cu lemnul, dar performanța de fabricație este mult mai bună decât lemnul.

aplicatii

2

图片 1

图片 3

Specificații
ModelSpumă semi-jupuităCo-extrudare spumă
Model de extruderSJZ80 / 156SJZ92 / 188SJZ92 / 188SJZ80 / 156 + SJZ65 / 132
Grosimea producției (mm)5-208-188-155-20
Lățime de producție (mm)1220156020501220
Putere morală principală (kw)7513213275 + 37
Capacitate (kg / h)400550550500


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
JWELL MACHINERY (CHANGZHOU) CO., LTD. este un alt centru de strategie de dezvoltare al Shanghai JWELL Machinery Co., ltd, situat în parcul industrial de înaltă tehnologie Jiangsu zhongguancun, orașul Liyang, provincia Jiangsu, un producător de înaltă tehnologie specializat în cercetarea și dezvoltarea echipamentelor de extrudare din plastic. Suprafața fabricii este de 400 de acri; Avem o echipă de ingineri mecanici și electrici cu înaltă calificare și cercetare, precum și o bază de procesare avansată și un atelier de asamblare normativă. Spiritul nostru de întreprindere este „Atent, activ, rapid și ordonat”, continuând să exploreze un nou domeniu de extrudare. Bine ați venit în primul rând clienților noi și vechi pentru a ne vizita pentru investigații, îndrumări și cooperare. Suntem bucuroși să oferim sprijin puternic


8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea dvs. de producție?
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ

Categorii fierbinți