toate categoriile
  • ABS
  • ABS

Linie de extrudare din folie transparentă din PVC și tablă rigidă

Locul de origine:ChangZhou / SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:110 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Descriere
Locul de origine:ChangZhou / SuZhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:JWS
Certificare:CE, ISO

● Linie de extrudare tablă rigidă transparentă PVC
Foaia transparentă din PVC are multe avantaje de rezistență la foc, calitate înaltă, cost redus, suprafață bună, fără puncte, mai puține val de apă, rezistență mare la lovire, ușor de modelat și etc. Se aplică diferitelor tipuri de ambalare, vid. -uming și carcasă, cum ar fi unelte, jucării, electronice, alimente, medicamente și haine.                  

● Linie de plăci decorative din PVC
Aplicația produsului: Pentru decorarea hotelului, restaurantului, biroului, peretelui interior al vilei, bucătăriei, toaletei și poate fi folosit sau pentru decorarea peretelui exterior, tavan, fața de masă, pardoseală și etc.

aplicatii

15

图片

图片 12

Specificații
ModelSJZ80/156-1500SJZ92 / 188
Model de extruderSJZ80 / 156SJZ92 / 188
Grosimea producției (mm)0.2-3.01.0-3.0
Lățime de producție (mm)12202000
Putere morală principală (kw)75110
Capacitate (kg / h)350550


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Această linie de producție adoptă cea mai avansată tehnologie din Europa. Este o nouă realizare de cercetare a liniei de producție cu economie de energie, care este potrivită pentru extrudarea de mare viteză a HDPE, PP și a altor țevi din poliolefină. În comparație cu linia de producție comună, efectul de economisire a energiei ajunge la 35%, iar eficiența produsului crește de peste 1 ori, astfel nu numai că economisește costul șantierului și al forței de muncă, ci și îmbunătățește eficiența.
Această linie de producție are un aspect frumos, un grad automat superior, o producție fiabilă și stabilă.


8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea ta de producție
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ

Categorii fierbinți