toate categoriile
  • PVC
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • PVC
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Linia de extrudare a profilului din tavan din PVC Jwell

Locul de origine:Changzhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:SJZ65/132-YF300/400/600
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:60 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere
Locul de origine:Changzhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:SJZ65/132-YF300/400/600
Certificare:CE, ISO


● Mașina este utilizată pentru producerea de produse cu profil de tavan din PVC, care este utilizat pe scară largă în domeniul casei și al decorațiunilor publice, are non-poluare, durată de viață lungă, izolație termică, anti-incendiu, ușor de curățat și întreținut, ușor de schimbat și reciclabil. Acest produs este foarte popular în Asia de Sud, țările din Orientul Mijlociu și țările din Africa de Nord, cum ar fi India, Pakistan, Bangladesh, Turcia, Algeria și așa mai departe.

Descriere:

PVC 扣板工艺流程图

extruder:

Le sugerăm clienților să folosească SJZ65/132 și SJZ55/110 sau SJZ51/105 pentru a produce profil de tavan din PVC. Pentru majoritatea clienților, atunci când produc profil de tavan, va fi utilizată o proporție mare de carbon calciu. Prin urmare, am proiectat special șurub și butoi pentru astfel de produse. În plus, sistemul de vid este, de asemenea, foarte important în timpul producției. Jwell poate furniza extruder personalizat special pentru producția de profile de tavan.

extruder

Tabel de calibrare:

Masa standard de calibrare a profilului de tavan este de 6 metri. Dacă clientul dorește să folosească linia de producție de mare viteză, putem proiecta masa cu 8 metri sau chiar 11.5 metri lungime. Atâta timp cât materialul mesei poate atinge apa, vom proiecta materialul ca oțel inoxidabil pentru a proteja mașina de ruginire. Masa de operație este de tip Swing, ceea ce este mult mai ușor pentru operator să opereze mașina decât designul tradițional. Pentru pompa de vid și pompa de apă, folosim cea mai bună marcă din China. De asemenea, oferim mărci de import, cum ar fi pompa de vid Sterling și pompa de apă GRUNDFOS.

Tabel de calibrare

Unitate de transport și tăietor

În ultimii ani, am făcut multe îmbunătățiri pentru liniile noastre de extrudare a profilului. Cum ar fi unitatea și dispozitivul de tăiere. Proiectăm o unitate și un dispozitiv de tăiere „integrat”. Poate economisi spațiu pentru client. În plus, nu este nevoie să reglați centrala atunci când mașinile ajung la fabrica clientului. Unitatea de tragere este controlată de invertor de frecvență, care se poate asigura că viteza sa este sincronizată cu extruderul. Plăcuța de cauciuc este din cauciuc siliconic, care poate dura cel puțin 5-6 ani. Pentru freză, avem două modele - Freză ferăstrău și freză cuțit (freză fără praf) cu un sistem special de îndepărtare a prafului.

Mașină de tăiat hauloff


aplicatii

Profil de tavanTavan PVC

Specificații
Lățime de producție (mm)200300/400600
Tip extruderSJZ51 / 105SJZ65 / 132SJZ80 / 156
Puterea motorului (kw)223755
TipYF180YF300 / 400YF600
Putere (kg / h)80-100150-200300-400
Apă de răcire (m³ / h)678
Aerul compresorului (m³ / min)0.60.60.6


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Jwell este cel mai mare producător de utilaje de extrudare a plasticului din China. Avem furnizor stabil și furnizor de ultimă generație care ne oferă produse de cea mai bună calitate, cum ar fi motorul, cutia de viteze, invertorul, PLC..etc. Nu numai că garantăm calitatea, dar putem asigura și 100% real. Pentru cea mai importantă parte, șurubul și butoiul, le-am realizat singuri. În plus, avem cel mai bun serviciu post-vânzare. Avem peste 300 de persoane post-vânzare care pot face servicii post-vânzare pentru clienți din întreaga lume. Așa cum a spus unul dintre clienții noștri japonezi: „Oriunde există ființa umană, oriunde îl poți vedea pe Jwell People”. Alegerea lui Jwell, Alegerea succesului. Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu dvs. pentru a construi împreună un lanț ecologic global de extrudare inteligent!


5
6
7
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 3
集装箱 运输 图片 (1)
包装 图 4
包装 图 5
集装箱 运输 图片 (4)
FAQ

Q1: Care este capacitatea dvs. de producție?
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim.

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am mai falsificat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.

ANCHETĂ

Categorii fierbinți