toate categoriile

Linie de producție de coextrudare a țevilor solide din PVC cu trei straturi Jwell

Locul de origine:Changzhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:PVC63-1200mm
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:60 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere

Locul de origine:Changzhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:PVC250-630mm
Certificare:CE, ISO

Utilizați două sau mai multe extrudere conice cu șurub dublu din seria SJZ pentru a implementa o țeavă co-extrudată din trei straturi din PVC. Stratul sandwich al țevii este din materie primă din PVC cu conținut ridicat de calciu sau din spumă de PVC.

苏州 金 纬 2021 版 -32

1. The extruder uses super wear-resistant alloy screw barrel; the twin-screw feeds evenly and the powder doesn’t bridge;

苏州 金 纬 2021 版 -35

2. Optimized design of PVC three-layer mold, the internal flow channel is chrome-plated and highly polished, wear and corrosion resistant; with special sizing sleeve, the pipe product has high speed and good surface;

苏州 金 纬 2021 版 -34

3. Cutting machine adopts rotating clamping device to adapt to different pipe diameters, eliminating the trouble of frequent replacement of fixtures. Equipped with a new type of adjustable floating chamfering mechanism, the size of chamfer can be adjusted according to the pipe diameter and wall thickness, cutting and chamfering can be performed in one step. Closed suction device, better chip suction effect.

苏州 金 纬 2021 版 -28


O varietate de specificații și modele de extruder PVC cu două șuruburi pot produce țevi de diferite diametre și grosimi de perete diferite.

2 三层共挤
aplicatii

imagine

Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:

Jwell este cel mai mare producător de utilaje de extrudare a plasticului din China. Avem furnizor stabil și furnizor de ultimă generație care ne oferă produse de cea mai bună calitate, cum ar fi motorul, cutia de viteze, invertorul, PLC..etc. Nu numai că garantăm calitatea, dar putem asigura și 100% real. Pentru cea mai importantă parte, șurubul și butoiul, le-am realizat singuri. În plus, avem cel mai bun serviciu post-vânzare. Avem peste 300 de persoane post-vânzare care pot face servicii post-vânzare pentru clienți din întreaga lume. Așa cum a spus unul dintre clienții noștri japonezi: „Oriunde există ființa umană, oriunde îl poți vedea pe Jwell People”. Alegerea lui Jwell, Alegerea succesului. Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu dvs. pentru a construi împreună un lanț ecologic global de extrudare inteligent!8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea ta de producție
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ