toate categoriile

Linia de extrudare a ușilor goale din plastic Jwell PVC / WPC

Locul de origine:Changzhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:SJZ80/156; SJZ92/188
Certificare:CE, ISO
Cantitatea minima pentru comanda:1 set de
Ambalare Detalii:Ambalare pentru paleți
Timp de livrare:60 zile
Conditii de plata:TT,LC


Contact
Video de lucru pentru produs

Descriere
Locul de origine:Changzhou China
Nume de brand:Bine
Număr model:SJZ80/156;SJZ92/188
Certificare:CE, ISO

● The production line can produce the PVC wood-plastic door of the width between 600 and 1200
● The device has SJZ92/188 conical twin screw extruder, calibration, hall-off unit, cutter, such as stacker,targeting the advanced equipment, well-produced, the main electrical control devices are well-known global brands, extrusion system design imbibes the technic of for- eign country in this line, and it has a highly dependability and wearness.The other scheme have two types:it’s supply for the custom to choose: YF1000 and YF1250.

aplicatii

图片 2

图片 3

门板图片

门板图片2

Specificații
TipWPC door Panel Extrusion line
ModelYF800YF1000YF1250
Lățime de producție (mm)80010001250
Tip extruderSJZ80 / 156SJZ92 / 188SJZ92 / 188
Puterea motorului (kw)55132132
Capacitate max. de extrudare (kg/h)250-350400-600400-600
Apă de răcire (m³ / h)121515
Aerul compresorului (m³ / min)0.811


Avantaj competitiv

Performanță și avantaj:
Jwell este cel mai mare producător de utilaje de extrudare a plasticului din China. Avem furnizor stabil și furnizor de ultimă generație care ne oferă produse de cea mai bună calitate, cum ar fi motorul, cutia de viteze, invertorul, PLC..etc. Nu numai că garantăm calitatea, dar putem asigura și 100% real. Pentru cea mai importantă parte, șurubul și butoiul, le-am realizat singuri. În plus, avem cel mai bun serviciu post-vânzare. Avem peste 300 de persoane post-vânzare care pot face servicii post-vânzare pentru clienți din întreaga lume. Așa cum a spus unul dintre clienții noștri japonezi: „Oriunde există ființa umană, oriunde îl poți vedea pe Jwell People”. Alegerea lui Jwell, Alegerea succesului. Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu dvs. pentru a construi împreună un lanț ecologic global de extrudare inteligent!


8
9
10
Ambalare și expediere

Toate mașinile Jwell vor fi ambalate cu paleți din lemn. Pentru unele piese de schimb importante, vom împacheta cu cutia de lemn. Pentru ca utilajele și piesele de schimb să poată ajunge în siguranță la clientul chinez. Vă rugăm să solicitați clienților noștri să cumpere asigurarea înainte de a expedia containerele.

包装 图 1
包装 图 2
包装 图 3
包装 图 4
包装 图 5
包装 图 6
FAQ

Q1: Care este capacitatea ta de producție
A1: Producem peste 2000 de linii avansate de extrudare în fiecare an la nivel mondial.

Î2: Ce zici de transport?
A2: Putem trimite piesele de schimb mici pe cale aeriană pentru probleme urgente. Și linia de producție completă pe mare pentru a economisi costurile. Puteți folosi propriul agent de expediere desemnat sau expeditorul nostru de cooperare. Cel mai apropiat port este China Shanghai, portul Ningbo, care este convenabil pentru transportul maritim ..

Q3: Există vreun serviciu înainte de vânzare?
A3: Da, ne sprijinim partenerii de afaceri prin servicii de pre-vânzare. Jwell are peste 300 de ingineri de testare tehnică care călătoresc în întreaga lume. Orice caz ar fi răspuns cu soluții prompte. Asigurăm servicii de instruire, testare, operare și întreținere pe toată durata vieții.

Î4: Afacerea și banii noștri sunt siguri cu Jwell Machinery?
A4: Da, afacerea dvs. este în siguranță, iar banii dvs. sunt în siguranță. Dacă verificați lista neagră a companiei din China, veți vedea că aceasta nu conține numele nostru, deoarece nu am escrocat niciodată clientul nostru. JWELL se bucură de o reputație ridicată din partea clienților, iar afacerea noastră crește de la an la an.


ANCHETĂ